Location Recording

Location Recording

Wat is Location Recording?

Met onze mobiele opname-apparatuur wordt uw favoriete concert- of repetitiezaal (akoestisch) onze opnamestudio. In plaats van af te reizen naar een studio die het onderhoud van zijn peperdure infrastructuur in rekening moet brengen, gebruiken wij de ruimte die u het beste kent in uw voordeel. Het grootste voordeel is dat u zich comfortabel voelt met de beste akoestiek en dat vertaalt zich in de uitvoering. Als u een groot (klassiek) orkest heeft of een live concert wilt opnemen, ligt dit proces vaak voor de hand, maar ook economische redenen kunnen meespelen.

Mijn mobiele studio omvat alles wat je nodig hebt om op te nemen met de hoogste kwaliteit en tot 32 microfoons tegelijk met geweldige microfoons

van gerenommeerde merken als Neumann, Schoeps, DPA, AKG... , voorversterkers van Grace Design en Universal Audio en converters van SSL en RME. Op deze manier hebben we al verschillende opnames gemaakt van klassieke, jazz, folk en gospel muziek. Zo verzorgden we reeds opnamen voor verschillende symphonische orkesten in de gerenomeerde Henri Leboeufzaal van Bozar maar evengoed duo opnamen in het concertgebouw van Brugge of de accademiezaal van Sint Truiden.

Overdubbing nodig?  Geen probleem, we beschikken eveneens over de nodige hoofdtelefoonversterkers en gesloten hoofdtelefoons om een overdub te maken of op clicktrack te spelen.

We verzorgden zo al verschillende opnamen voor Jazz, folk, gospel en klassieke muziek-ensembles.  Neem zeker eens een kijkje in onze discographie.

Quality Recording

© 2021 Av Inspire.be . All rights reserved | Adapted by PIMOS services & IT solutions | Report by Av Inspire